Ми працюємо! Приймаємо замовлення онлайн та за телефоном.

Відгуки

Крахмілець Руслан

12.07.2024

27 червня я замовив моїй мамі протипролежневий матрас. На жаль, 28 червня моя мама померла і матрас став непотрібним. Тож я звернувся у компанію з проханням щодо повернення коштів. Компанія з розумінням поставилася до ситуації і пішла мені назустріч. Після надсилання відповідних документів, я отримав кошти. Тож я щиро Вам дякую за людяність, добропорядність, розуміння і навчання електронному документообігу (це мені стане в нагоді). Якщо мене хто буде запитувати про питання медтехніки, буду рекомендувати тільки Baldinelli. Щиро бажаю Вам миру, добра, процвітання і вдячних клієнтів. Ви робите добру справу - полегшуєте біль і страждання хворих людей. Бережи Вас, Боже!

Игорь

01.06.2024

Приобретал для мамы коляску OSD-EL-BK-50. Не буду говорить о товаре - он отличный и качество на достаточно высоком, я бы сказал высочайшем и достойном уровне. А хотел бы выразить слова благодарности менеджеру магазина Инне, магазина, который расположен в Киеве по адресу: пр-т Берестейский, 80/57. Просто великолепный, как специалист и профессионал, так и просто человек. Привозил маму, которой 79лет, и которая волнительно и трепетно подходила к покупке. Инна максимально предметно помогла в диалоге и покупке. Большой Спасибо Инне, да и сети магазинов! Молодцы и так держать! Вы достойны уважения и превыше всяких похвал! По большое бы таких! С большим уважением, Игорь

Оксана

28.12.2023

Щиро дякую команді магазину, а зокрема пані Вікторіі. За оперативність, високий професіоналізм, бажання допомогти, за велике терпіння та людяність. Купували електровізок для нашого героя- захисника. Буду надалі всім потребуючим радити цей магазин.

Наталія

24.11.2023

Щиро дякую за індивідуальний підхід, професійну консультацію пані Вікторії! Купила інвалідний електровізок і дуже задоволена покупкою! Дуже якісний товар! Однозначно рекомендую!

Володимир(м Тернопіль)

15.09.2023

Сьогодні отримав шини для інвалідного візка.Дуже вдячний за оперативну доставку та професійний підхід до мого замовлення.

Менеджер «Baldinelli»

27.06.2023

Ось такий відгук нам залишила Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Дякуємо за такі приємні слова.

Наталия Щербина

07.04.2023

Дякую вам, друзі, за індивідуальний підхід і відмінну якість вашої продукції. Ми купили 15 протипролежневих матраців для клінік та фізичних осіб. Отримуємо подяки від людей, все підібрано правильно і працює відмінно. Особливо хочу подякувати пані Вікторії за її бездоганне знання особливостей використання продукції та безмежне терпіння у допомозі клієнту (мені особисто). Це все було важливо і до війни, а наразі коли бачиш, що твій продавець допомогає тобі використати кожну копійку ефективно, відчуваєш, що ти в колі своїх. Буду рекомендувати ваші магазини і пані Вікторію особисто всім своїм колегам. Перемоги всім нам)

Віта

29.01.2023

Добрий вечір. Шукаючи взуття для поранених воїнів, які перебувають зараз в лікарні на лікуванні в.Рівне натрапили на даний сайт в інтернеті. Зателефонувавши були приємно здивовані, що дана компанія вирішила подарувати дане взуття для воїнів. Щиро дякуємо Вам. Завдяки таким компаніям, Людям, як Ви все буде Україна!!! З Вами приємно мати справу, рекомендую та щиро дякую!!!

Менеджер «Baldinelli»

30.12.2022

Ось такий відгук нам залишила Новоград-Волинська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України. Дякуємо за такі приємні слова.

Ірина

06.12.2022

Добрий день.Кілька днів тому купила в компанії підіймач для інваліда.Вже були у відчаї, бо не могли пересадити маму з ліжка у візок, через надмірну вагу. Фахівець Вікторія уважно мене вислухала, дуже професійно проконсультувала і порадила підіймач, який приїхав на наступний день і вже працює.Дякую всім решта за оперативну відправку.Всім раджу цей інтернет магазин

Команда Baldinelli

будь Ласка, поділіться Вашим відгуком про якість товару або про рівень обслуговування в нашому магазині

Ми цінуємо кожен Ваш відгук!